De Piekenier


Lunch  |  Restaurant  |  Terras

Bob en Wilma Wessels Beljaars
Voorstraat 21, Oudeschans
Tel: (0597) 655370

November tot en met Februari geopend:
Woensdag en Donderdag alleen op afspraak voor minimaal 10 personen
Vrijdag 13.00 uur, Zaterdag en Zondag 12.00 uur

Alle openingstijden ->

 

Kerstmis 2017
De Piekenier verrast!

Kerstmis vieren met vrienden of familie of juist gezellig met z'n tween? Restaurant De Piekenier biedt u de uitgelezen mogelijkheid om in alle rust te genieten van de heerlijke gerechten van ons Kerstmenu 2017. Het menu is vast en bestaat uit 4 gangen en 2 amuses. Bij het menu hebben we 3 prachtige wijnen uitgekozen. Reserveren is noodzakelijk en kan tot woensdag 20 december! Dus wees er snel bij!!
Laat u verrassen....... Of kijk hier, als u wilt weten wat wij u serveren.

De kosten
Het Kerstmenu 2017 heeft 4 gangen en twee amuses en kost 52,50 per persoon (exclusief dranken). Naast onze uitstekende huiswijnen hebben wij voor u een aantal speciale wijnen geselecteerd, die u naar keuze kunt gebruiken voor 4,75 per glas of 12,50 voor het arrangement van 3 wijnen.Avondvullend programma
Wij gaan ervan uit, dat u in alle rust wilt genieten van de gezellige sfeer en het lekkere eten. Uw kerstdiner vormt een avondvullend programma op 1e Kerstdag en 2e Kerstdag. U kunt een half uur voor de aanvang van het diner in De Piekenier terecht voor een aperitief. De Piekenier opent deze Kerst haar deuren op beide dagen om 18.00 uur. Komt u wel op tijd, want het eten wordt per gang gelijktijdig geserveerd!

Reserveren
Restaurant De Piekenier heeft maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom noodzakelijk. Dat kan uiterlijk tot en met woensdag 20 december a.s.

Voor vragen (bijvoorbeeld over het menu) of reserveringen kunt u ons bellen: 0597-655370. U kunt natuurlijk ook mailen: eetlekker@piekenier.nl.