De Piekenier


Lunch  |  Restaurant  |  Terras

Bob en Wilma Wessels Beljaars
Voorstraat 21, Oudeschans
Tel: (0597) 655370

November tot en met Maart:
Woensdag en Donderdag alleen op afspraak voor minimaal 10 personen
Vrijdag 13.00 uur, Zaterdag en Zondag 12.00 uur

Alle openingstijden ->

 

Kerstmis 2019
De Piekenier verrast!

Kerstmis vieren met vrienden of familie of juist gezellig met z'n tweeŽn? Restaurant De Piekenier biedt u de uitgelezen mogelijkheid om in alle rust te genieten van de heerlijke gerechten van ons Kerstmenu 2017. Het menu is vast en bestaat uit 4 gangen en 2 amuses. Bij het menu hebben we 3 prachtige wijnen uitgekozen. Reserveren is noodzakelijk en kan tot woensdag 18 december! Omdat we alleen op 1e Kerstdag het diner organiseren, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus wees er snel bij!!
Laat u verrassen....... Of kijk hier, als u wilt weten wat wij u serveren.

De kosten
Het Kerstmenu 2019 heeft 5 gangen en twee amuses en kost Ä 52,50 per persoon (exclusief dranken).Avondvullend programma
Wij gaan ervan uit, dat u in alle rust wilt genieten van de gezellige sfeer en het lekkere eten. Uw kerstdiner vormt een avondvullend programma op 1e Kerstdag. U kunt een half uur voor de aanvang van het diner in De Piekenier terecht voor een aperitief. De Piekenier opent 1e Kerstdag haar deuren om 18.00 uur. Komt u wel op tijd, want het eten wordt per gang gelijktijdig geserveerd!

Reserveren
Restaurant De Piekenier heeft maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren is daarom noodzakelijk. Dat kan uiterlijk tot en met woensdag 18 december a.s.

Voor vragen (bijvoorbeeld over het menu) of reserveringen kunt u ons bellen: 0597-655370. U kunt natuurlijk ook mailen: eetlekker@piekenier.nl.

Kerstmis overdag
De Piekenier is op 1e Kerstdag 's middags kort geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur voor Koffie en gebak of een drankje. De keuken is gesloten in verband met de voorbereidingen voor het Kerstdiner 's avonds. Op 2e Kerstdag zijn wij geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Daarna gaan wij onze eigen Kerst vieren.