De Piekenier


Lunch  |  Restaurant  |  Terras

Bob en Wilma Wessels Beljaars
Voorstraat 21, Oudeschans
Tel: (0597) 655370

November tot en met Maart:
Woensdag en donderdag alleen op afspraak voor minimaal 10 personen
Vrijdag, zaterdag en zondag 12.00 uur

Alle openingstijden ->

 

Kerstmis 2021
Aziatisch thuis dineren

Ook dit jaar zullen we tijdens de Kerstdagen, als gevolg van de Corona-maatregelen, niet geopend zijn voor Uw Kerstdiner! Maar in tegenstelling tot vorig jaar kunt u deze Kerst wel genieten van een heerlijke maaltijd die Restaurant De Piekenier voor u heeft bereid!

Zoals past bij de huidige menukaart van ons restaurant is ook ons kerstmenu Aziatisch van aard en met name Indonesisch. U kunt het warm of koud afhalen. Warm, als u het direct thuis wilt eten. Koud, als u het op het moment dat het u uitkomt wilt opwarmen en gebruiken. Een opwarm instructie voegen wij bij uw bestelling.

Het Kerstdiner is te bestellen voor vrijdag 24 december, zaterdag 1e Kerstdag en zondag 2e Kerstdag en is die dagen vanaf 13.00 uur af te halen bij ons restaurant.

Bestel uw Kerstdiner op tijd!
Omdat het bereiden en samenstellen van het Kerstdiner veel voorbereiding vereist kunt u uw bestelling tot uiterlijk donderdag 23 december 14.00 uur aan ons doorgeven. ! Dit kunt u alleen telefonisch doen op 0 5 9 7 - 6 5 5 3 7 0, zodat wij kunnen controleren of we alle gegevens compleet hebben (naam, telefoonnummer hoeveel personen, welke menukeuzen) en omdat we een tijd met u afspreken waarop u uw diner warm of koud bij ons op kunt komen halen.

Voor dit Kerstdiner van 3 gangen en een amuse betaalt u Euro 32,50 per persoon. Bekijk ons Kerstmenu hier!

Kerstmis overdag
De Piekenier is op 1e Kerstdag 's middags kort geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur voor Koffie en gebak of een drankje. De keuken is gesloten in verband met de voorbereidingen voor het Afhaal Kerstdiner.
Op 2e Kerstdag zijn wij geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Daarna alleen om het Kerstdiner af te halen.

Wij hopen u de komende dagen te kunnen ontmoeten. Zo niet, dan wensen wij u, ondanks alle problemen met de Corona-pandemie, in ieder geval een Warm Kerstmis, een Veilige Jaarwisseling en een Veel Beter 2022!

Bob en Wilma Wessels Beljaars
Restaurant De Piekenier