De Piekenier


Lunch  |  Restaurant  |  Terras

Bob en Wilma Wessels Beljaars
Voorstraat 21, Oudeschans
Tel: (0597) 655370

Open het gehele jaar!
April tot en met Oktober:
Woensdag tot en met Zondag 12.00 uur

Alle openingstijden ->

 
Corona-maatregelenDe Corona-crisis heeft ons allemaal hard geraakt. We doen allemaal ons best om, vaak voor een hoge prijs, het virus te stoppen. Ook wij hebben hard moeten werken om deze tijd goed door te komen.

Natuurlijk hebben de Corona regels alles te maken met hygine, en daar voldoen wij, zoals altijd al, graag aan.

Naast de algemene regels van de rijksoverheid om besmetting van corona te voorkomen (hier te lezen) hanteren wij de volgende richtlijnen:
1. Vooraf telefonisch bestellen voor het afhalen van eten is verplicht. Dat geldt ook voor het reserveren voor het diner.
Tijdens dit telefoongesprek spreken we met u een tijd af om uw bestelling op te halen. Er is slechts een beperkte ruimte om te wachten beschikbaar. Komt u daarom op de afgesproken tijd om uw bestelling af te halen. Zo kunnen wij 1,5 meter afstand tussen onze gasten garanderen.

2. Gezondheids-check (triage)
In het telefoongesprek met u doen wij ook de "Gezondheids-check"voor uw gezelschap dat komt dineren of voor degene die uw bestelling komt ophalen.
Welke vragen wij u stellen vindt u hier. Zonder uw antwoord op deze vragen krijgt u geen toegang tot ons restaurant! Is uw antwoord op n van deze vragen positief, dan krijgt u ook geen toegang tot ons restaurant.
Wij verwelkomen u in die gevallen graag een andere keer.

3. Handen ontsmetten!
Bij binnenkomst ontsmet u uw handen met desinfecterende handgel, die wij voor u hebben klaargezet. Ons personeel wast vanzelfsprekend zeer regelmatig de handen.

4. Anderhalve meter afstand houden!!
Dit is de belangrijkste regel voor zowel uw eigen gezondheid als die van uw medegasten en onze medewerkers. Wij rekenen op uw eigen verantwoordelijkheid om deze afstand in acht te nemen.

We beseffen dat we een enorme hoeveelheid informatie hebben verschaft, maar alleen op deze manier kunnen we samen zorgen dat we de crisis te boven komen.!