De Piekenier


Lunch  |  Restaurant  |  Terras

Bob en Wilma Wessels Beljaars
Voorstraat 21, Oudeschans
Tel: (0597) 655370

Open het gehele jaar!
April tot en met Oktober:
Woensdag tot en met Zondag 12.00 uur

Alle openingstijden ->

 
Corona-maatregelenDe Corona-crisis heeft ons allemaal hard geraakt. We doen allemaal ons best om, vaak voor een hoge prijs, het virus te stoppen. Ook wij hebben hard moeten werken om deze tijd goed door te komen.

Na in de zomer van 2020 kort geopend te zijn geweest, hebben wij net als alle andere cafés en restaurants al sinds 14 oktober jl. de deuren moeten sluiten.

Natuurlijk hebben deze regels alles te maken met hygiëne, en daar voldoen wij, zoals altijd al, graag aan.

Nu wij vanaf 6 februari 2021 met het afhalen van Indonesische gerechten beginnen gelden er ook daarvoor bijzondere regels, naast de algemene richtlijnen van het RIVM het volgende:

1. Vooraf telefonisch bestellen is verplicht
Tijdens dit telefoongesprek spreken we met u een tijd af om uw bestelling op te halen. Er is slechts een beperkte ruimte om te wachten beschikbaar. Komt u daarom op de afgesproken tijd om uw bestelling af te halen. Zo kunnen wij 1,5 meter afstand tussen onze gasten garanderen.

2. Gezondheids-check (triage)
In het telefoongesprek met u over uw bestelling doen wij ook de "Gezondheids-check"voor degene die uw bestelling komt ophalen.
Welke vragen wij u stellen vindt u hier. Zonder uw antwoord op deze vragen krijgt u geen toegang tot ons restaurant! Is uw antwoord op één van deze vragen positief, dan krijgt u ook geen toegang tot ons restaurant.
Wij verwelkomen u in die gevallen graag een andere keer.

3. Handen ontsmetten en mondkapje op!
Het dragen van een mondkapje is verplicht! Bij binnenkomst ontsmet u uw handen met desinfecterende handgel, die wij voor u hebben klaargezet. Ons personeel draagt naast een mondkapje ook handschoenen, maar wast vanzelfsprekend zeer regelmatig de handen.

4. Anderhalve meter afstand houden!!
Dit is de belangrijkste regel voor zowel uw eigen gezondheid als die van uw medegasten en onze medewerkers. Wij rekenen op uw eigen verantwoordelijkheid om deze afstand in acht te nemen. Één persoon haalt uw bestelling op!

We beseffen dat we een enorme hoeveelheid informatie hebben verschaft, maar alleen op deze manier kunnen we samen zorgen dat we de crisis te boven komen.!