De Piekenier


Lunch  |  Restaurant  |  Terras

Bob en Wilma Wessels Beljaars
Voorstraat 21, Oudeschans
Tel: (0597) 655370

Open het gehele jaar!
April tot en met Oktober:
Woensdag tot en met Vrijdag 13.00 uur
Zaterdag en Zondag 12.00 uur

Alle openingstijden ->

 
Eric Koch in Beeld

Oudeschans kent een aantal kunstenaars met ateliers aan huis. De schilders zoals Jan van Well en Hans van Elsacker en beeldend kunstenaresse Mieke van Breda kent u misschien. Minder bekend is dat ook fotograaf Eric Koch in Oudeschans woont.Foto: Eric Koch

Eric Koch (1940) begon zijn loopbaan in de fotografie in 1956. Via fotopersbureau Anefo in Amsterdam kwam hij in 1972 bij de Winschoter Courant. Eerst als fotograaf, de laatste jaren voor de VUT als chef van de beeldredactie van de DGP, uitgever van oa Groninger Dagblad en Drentse Courant. Zijn studio is eigenlijk de hele wereld, waar hij met zijn camera in aanslag de mooiste momenten op de mooiste plekken vastlegt.
Hij maakt op zijn reizen over de wereld de meest prachtige foto's, maar houdt deze over het algemeen in zijn eigen privécollectie. Eric: "Ik fotografeer voor mijn eigen plezier en de foto's zijn eigenlijk persoonlijke herinneringen". br>
Hieronder is een aantal van zijn bijzondere foto's te bewonderen. Wilt u meer zien van zijn uitgebreide collectie beelden van over de hele wereld, dan kunt u contact met hem opnemen:

Eric Koch,
Achtertstraat 13,
9696 XJ Oudeschans,
Telefoon 0597-655256
Email: ekyp@planet.nl


Helaas heeft Eric Koch geen eigen website behalve deze pagina op de website van De Piekenier. Misschien kunt u hem overtuigen zijn werk met iedereen te delen!!

En nog even voor de duidelijkheid: Op alle foto's rust copyright. Geen van de onderstaande foto's mogen worden gekopieerd, bewerkt of anderszins gebruikt, zonder voorafgaande toestemming van Eric Koch!

 
 
Van de natuur over de hele wereld........

......tot natuur vlak bij huis in Oost Groningen.
Van uiterst klein.........

........... tot groter!