De Piekenier

Lunch  |  Restaurant  |  Terras

Bob en Wilma Wessels Beljaars
Voorstraat 21, Oudeschans
Tel: (0597) 655370

Open het gehele jaar!
Oktober tot en met Maart:
Woensdag en Donderdag alleen op afspraak voor minimaal 10 personen.
Vrijdag, zaterdag en zondag 12.00 uur

Alle openingstijden ->

 
Welkom bij Restaurant De Piekenier

Sinds februari 2021 serveert Restaurant De Piekenier gerechten uit de Indonesische keuken. Dit was bedoeld om Take Away menu's mogelijk te maken. Dit was zo'n groot succes dat we hebben besloten de Indonesische gerechten te blijven serveren!

Wij hanteren zoals voorheen echter wel de maatregelen zoals de overheid die nog wel voorschrijft: Het Coronatoegangsbewijs. Wat dit voor u inhoudt kunt u hier zien.
Van vrijdag tot en met zondag kunt u van 12.00 uur tot 16.00 uur de lunch gebruiken vanaf onze lunchkaart. Op deze kaart staan slechts enkele Indonesische gerechten. U kunt deze Lunchkaart hier downloaden.

In verband met Corona kunt u tenslotte kunt u op vrijdag tot en met zondag het Indonesische eten alleen afhalen. Uw keuze uit ons Afhaalmenu kunt u vanaf 14.00 uur tot 17.30 uur telefonisch aan ons doorgeven en wij maken een afspraak met u voor het afhalen (tot uiterlijk 18.30 uur)!

Ons restaurant is gelegen in het centrum van het mooie vestingdorp Oudeschans, het "Bruisend Rustpunt" in Westerwolde!Wij hopen u binnenkort in ons Restaurant te kunnen ontmoeten!

Bob en Wilma Wessels Beljaars